Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord denkt aan aantrekken verdediger


29 oktober 2007 - Feyenoord wil zich in de winterstop mogelijk versterken met een extra verdediger nu blijkt dat verdediger Ron Vlaar vanwege een kruisbandblessure lang uit de roulatie zal zijn.

Vlaar moet dus geopereerd worden, waar het in eerste instantie niet op leek. „Daar staat een herstel van zes tot negen maanden voor, dus het seizoen is in principe voorbij”, aldus Vlaar in De Telegraaf. „Er zijn veel voorbeelden van spelers die sterker terugkomen na zo’n operatie. Dat gaat mij ook gebeuren.”

"We hadden de hoop dat de knie zonder operatie zou genezen", aldus trainer Bert van Marwijk in het Algemeen Dagblad. "Misschien dat we in januari een extra verdediger aan de selectie moeten toevoegen."

Feyenoord zou geld beschikbaar hebben om de selectie in januari op een positie danig te versterken. De roep om een extra verdediger is het grootst. Echter indien Dwight Tiendalli en Serginho Greene na hun blessures weer een oude niveau halen kan het elftal mogelijk op een andere positie worden versterkt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!