Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fans fluiten Gert Aandewiel uit


29 oktober 2007 - Er klonken spreekkoren zondagmiddag op het Kasteel richting Sparta-trainer Gert Aandewiel. De fans van Sparta zijn ontevreden over de huidige resultaten van Sparta.

,,Ik hoorde het wel. Ik ben daar natuurlijk niet doof voor, maar ik ben professioneel genoeg om puur met de wedstrijd bezig te blijven. Ik moet blijven doen waarvoor ik ben aangenomen. Zo sprak Aandewiel na afloop tegenover het Algemeen Dagblad.

Sparta is afgegleden na de degradatiezone. De komende weken zijn cruciaal met uitduels tegen Excelsior en VVV Venlo. ,,Ik ben niet met mijn persoonlijke situatie bezig, het belang van Sparta staat bij mij voorop, aldus de oefenmeester. Sparta Rotterdam is terug te vinden op een zestiende positie op de ranglijst.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!