Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Foeke Booy ook technisch directeur FC Utrecht


6 januari 2004 - FC Utrecht maakt vanmiddag bekend dat Foeke Booy voortaan ook gaat werken als technisch directeur. Deze taak zal hij dus combineren met zijn huidige, die van coach. FC Utrecht gaat dus over naar een Engels model. Althans iets wat noodgedwongen geldmiddelen zorgden ervoor dat deze oplossing gevonden werd. Vanmiddag heeft FC Utrecht de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.


Foeke Booy wordt dus nog belangrijker voor de ploeg uit de Domstad. Om Booy's taken iets wat te verlichten zal John van Loen een grotere rol krijgen op de dagelijkse trainingen. Daarnaast neemt ook Nol de Ruiter een deel van de taken over die Han Berger achterliet. De Ruiter zal een deel van de scouting doen. De vacante positie die Han Berger met zijn opstappen achterliet is dus intern helemaal opgelost.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!