Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV praat in januari met Koeman


30 oktober 2007 - PSV zal in januari met Ronald Koeman praten over zijn aflopende contract in Eindhoven. Het lijkt erop dat beide partijen een nieuwe richting in willen gaan. Koeman heeft bij PSV nog een contract tot het einde van het seizoen.

Volggens Spaanse media zou Koeman in de zomer de nieuwe trainer van FC Barcelona worden, Frank Rijkaard zou juist bij de Spaanse topclub moeten vertrekken. "Dat is volledig uit de lucht gegrepen", aldus Koeman in een interview met Het Gesprek. "Er is absoluut geen aanleiding voor de geruchten."

Overigens werd bij Studio Voetbal gemeld dat PSV graag Martin Jol voor komend seizoen zou willen aanstellen. PSV heeft hier nog niet op gereageerd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!