Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ismail Aissati wil meer speelminuten


31 oktober 2007 - Ismail Aissati weigert vooralsnog een nieuw verbeterd contract bij PSV te tekenen. De middenvelder heeft in Eindhoven nog een contract tot en met de zomer van 2009. Indien Aissati zou blijven weigeren dan is de kans groot dat PSV de speler volgend jaar zomer gaat verkopen.

Aissati keerde afgelopen zomer na een uitstekend half jaar bij FC Twente terug in Eindhoven. De middenvelder hoopte zijn goede spel bij PSV door te zetten maar heeft vooralsnog geen uitzicht op een vaste basisplaats. Ondanks dat het nieuwe contract aantrekkelijk is, wil Aissati eigenlijk meer speelminuten. ,,Het liefst laat ik het zien bij PSV, vertelt Aissati. ,,Maar als dat niet kan, dan moet het maar ergens anders.

,,Een voetballer die niet speelt, is niet blij, aldus zijn zaakwaarnemer Rodger Linse in het Algemeen Dagblad. ,,Natuurlijk is Ismail wat ongeduldig. Het zou ongezond zijn als dat niet zo was. Het moet alleen niet ten koste gaan van je inzet en discipline. En dat is bij hem niet het geval.

,,Wat mij betreft blijft hij hier, aldus algemeen directeur Jan Reker van PSV in het Algemeen Dagblad. ,,Ismail is een jongen die bij ons zou moeten doorbreken. Het is wel zo: Mocht hij blijven weigeren om zijn contract te verlengen, kan hij niet bij ons blijven. PSV kan het zich niet veroorloven om spelers in wie we hebben geïnvesteerd uiteindelijk gratis te laten vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!