Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen wil door met Levchenko


31 oktober 2007 - FC Groningen ziet toekomst in Evgeniy Levchenko. De clubleiding wil dan ook graag het aflopende contract met de middenvelder uit de Oekraïne verlengen. Levchenko kan op korte termijn een aanbieding verwachten.

'We zijn zeer tevreden over hem en de afspraak staat om te gaan praten', aldus technisch manager Henk Veldmate in de papieren uitgave Voetbal International. Levchenko is bezig aan zijn derde bij FC Groningen en scoorde 14 maal in 63 competitieduels.

Groningen zou ook graag doorwillen met Goran Lovre. De Groningers hebben een eenzijdige optie in het contract met de middenvelder om deze te verlengen. Over de toekomst van doelman Brian van Loo zal pas later worden beslist. Volgens Voetbal International zou Arnold Kruiswijk, waarvan het contract eveneens afloopt, zijn zinnen hebben gezet op een transfer in de zomer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!