Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen gelimiteerde transfersom voor Robben


6 januari 2004 - Arjen Robben heeft bij PSV geen gelimiteerde transfersom in zijn contract. In Engelse media werd gespeculeerd over zijn clausule, het Eindhovens Dagblad weet echter zeker dat deze niet aanwezig is in het contract tussen Robben en PSV. Eerder gaf PSV voorzitter Harry van Raaij al aan te gaan voor de hoofdprijs, deze zou ongeveer 20 miljoen euro bedragen. Manchester United bood eerder al 7 miljoen euro.


Robben heeft dus geen gelimiteerde transfersom. Mocht het tot een transfer komendan zal PSV het geld gaan investeren in de eigen spelersgroep daarnaast zal een deel worden afgedragen aan Groningen wat aanspraak zal doen op de FIFA-regels die voorschrijven dat de opleidende club 5% van transfersom zal ontvangen.

Foto Robben: www.psv.nlVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!