Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ronald Koeman op weg naar Valencia'


31 oktober 2007 - Ronald Koeman is op weg naar Valencia, althans zo melden diverse Spaanse media. Het is volgens de media slechts wachten op een bevestiging van Valencia. De huidige trainer van PSV zou in Spanje een contract tot en met de zomer van 2010 gaan tekenen. PSV heeft voor vanavond een persconferentie aangekondigd dus de kans is zeer groot dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

De oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV. In zijn eerste jaar legde hij op de slotdag beslag op de Nederlandse titel, dit op basis van een beter doelsaldo dan concurrent Ajax. In het verleden was Koeman al trainer bij Vitesse, Ajax en het Portugese Benfica. Bij Ajax werd hij in 2002 en 2004 ook al kampioen van Nederland. In Eindhoven had Koeman nog een contract tot en met het einde van het lopende seizoen.

Mocht Koeman daadwerkelijk aan de slag gaan in Mestalla dan wordt het de tweede trainer in de historie van Valencia. Eerder was Guus Hiddink al werkzaam bij Valencia. Faas Wilkes, John Rep en Patrick Kluivert waren als speler actief in Zuid-Spanje.

De naam van Martin Jol zingt in Eindhoven al rond als mogelijke vervanger van Ronald Koeman. Jol moest onlangs vertrekken bij het Engelse Tottenham Hotspur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!