Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman neemt Bruins Slot mee


31 oktober 2007 - Naast Ronald Koeman vertrekt ook zijn assistent Tonny Bruins Slot mee naar Valencia, zo schrijft De Telegraaf. Het een en ander zou vanavond op de persconferentie die PSV heeft georganiseerd bekend moeten worden gemaakt.

In de sinaasappelstad gaat Bruins Slot dus opnieuw aan de slag als assistent van Ronald Koeman. Eerder werkte het duo al samen bij Ajax en Benfica. Omdat Valencia vanavond nog tegen Real Madrid speelt en er ook nog het nodige papierwerk gedaan moet worden, zal het duo pas vrijdag in Valencia worden gepresenteerd.

Als mogelijke opvolgers van Koeman bij PSV worden onder meer de clubloze Martin Jol maar ook Twente-trainer Fred Rutten genoemd.

Foto: Bruins Slot en Koeman samen met Jan Wouters op het kampioensfeest van PSV afgelopen seizoen. Met dank aan OrangePictures.nl

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!