Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ronald Koeman definitief naar Valencia


31 oktober 2007 - Ronald Koeman gaat aan de slag bij Valencia. Vanavond werd de sterk aanhoudende geruchten bevestigd op een persconferentie in Eindhoven. Ook Tonnie Bruins Slot gaat met Koeman mee naar de Spaanse topclub.

"Het is eigenlijk moeilijk uit te leggen”, aldus algemeen directeur Jan Reker op PSV.nl. “We zijn heel tevreden met elkaar, hebben een heel goed contact en ook sportief gaat het erg goed. Maar toen meldde Valencia zich voor Ronald Koeman. Onze vraag was: kan dat niet vanaf volgend jaar? Ronald heeft altijd de droom uitgesproken om nog eens een topclub in Spanje te trainen. Dat respecteren we nu. Dit is voor hem een droomclub en ze wilden niet wachten. Ik ben zelf trainer geweest en weet dat als iets je droom is, je die kans moet pakken. Dat is inderdaad heel erg jammer voor PSV, maar voor Ronald is het een ultieme uitdaging. Valencia is natuurlijk een hele grote club.”

Reker: “Dan kan hij alleen maar ‘verliezen’. Als we die wedstrijden winnen, hadden we hem niet mogen laten gaan. Als we verliezen, had hij al meteen weg moeten gaan. Ook hier geldt: contract is contract, dus er staat een goede vergoeding tegenover. Dat hebben we samen met Valencia al opgelost.”

Over een mogelijke opvolger. “We gaan het rustig bekijken, op basis van ervaring en invulling van de staf. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Verder ga ik nergens op vooruitlopen.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!