Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen contracteert ook Fränkel


4 juli 2003 - Ray Fränkel speelt de komende twee seizoenen voor FC Groningen. De 20-jarige verdediger tekent een contract tot juli 2005. Na deze periode van twee seizoenen heeft FC Groningen een optie om het contract met nog eens twee seizoenen te verlengen.

Ray Fränkel speelt de komende twee seizoenen voor FC Groningen. De 20-jarige verdediger tekent een contract tot juli 2005. Na deze periode van twee seizoenen heeft FC Groningen een optie om het contract met nog eens twee seizoenen te verlengen.

Ray Fränkel is een rechtsbenige verdediger, geboren op 15 september 1982 te Paramaribo en woonachtig in Rotterdam. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en stond twee seizoenen geleden nadrukkelijk in de belangstelling van het Belgische KV Mechelen. Fränkel voor een ander buitenlands avontuur en werd in 2002 kampioen met FC Flora Tallinn in Estland, waar de Nederlander Arno Pijpers hoofdtrainer is.

Fränkel's contract liep af in de winterstop en kwam zodoende op stage bij RBC Roosendal, waar Chris Dekker op dat moment aan het roer stond. In Suriname moest Fränkel wat papierwerk in orde maken om op amateurbasis te komen spelen bij de Roosendaalse club. Toch werd besloten dat Fränkel niet de goede vervanger werd geacht voor de na Utrecht vertrekkende Sander Keller.

Na de overgang van Dekker naar Sparta kwam Fränkel in de picture bij die andere Rotterdamse club. Daar trainde Ray tot het einde van het seizoen mee om zijn conditie op peil te houden. Behalve als rechtsback, kan de kopsterke Fränkel ook als centrale verdediger en als middenvelder worden ingezet. (FCGroningen.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!