Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Makaay schiet Feyenoord naar volgende ronde


2 november 2007 - Feyenoord heeft zich vrij eenvoudig geplaatst voor de vierde ronde van de KNVB-beker. FC Groningen werd in De Kuip met 3-1 aan de kant gezet. Al in de eerste helft scoorde Roy Maakay een hattrick en was de wedstrijd gespeeld.

Voor 30.000 toeschouwers opende Roy Makaay al na vier minuten spelen de score. Hierdoor kon de ploeg van Bert van Marwijk rustig achterover leunen totdat tegenstander Groningen een foutje zou maken. Na 29 minuten spelen gebeurde dat ook. Nevland trok Serginho Greene in de zestien meter van Groningen neer. De strafschop die volgde werd door Roy Makaay binnengeschoten.

De 32 jarige spits van Feyenoord zou in de eerste helft ook nog een slippertje van Groningen-doelman Brian van Loo afstraffen. De keeper speelde de bal te ver voor zich uit waardoor Luigi Bruins de bal kon afpakken. De jeugdinternational gaf de bal voor op Makaay die op beheerste wijze wist te scoren. Het zou ook de ruststand betekenen.

Na rust hoefde Feyenoord niet zo nodig meer. Groningen scoord in Rotterdam nog wel de eretreffer al had het daar wel een Feyenoord-been voor nodig. Serginho Greene scoorde namelijk een eigen doelpunt. Feyenoor dus door naar de volgende ronde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!