Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo wint in Tilburg


3 november 2007 - Willem II heeft opnieuw een mentale klap gekregen in de Eredivisie. In de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo gingen de bezoekers uit Limburg aan de haal met de drie punten. Het publiek in Tilburg was dan ook zeer kritisch op het resultaat.

Het was voor VVV Venlo pas de tweede overwinning van het seizoen en een belangrijke. Willem II kan namelijk worden gezien als een van de concurrenten in de degradatiezone. Dat beide teams ook onderin meedraaiden was goed te zien, het voetbal was namelijk niet om over naar huis te schrijven.

Ibrahim Kargbo opende na 10 minuten spelen met een afstandsschot de score. De manier hoe VVV-doelman Danny Wintjens op goal stond was onder de maat. Het was echter wel een doelpunt waarmee Willem II op voorsprong kwam.

Het ging nog helemaal mis met Willem II. Adil Auassar tekende zeventien minuten voor tijd voor de gelijkmaker aan, dit maal zag Willem II-doelman Kenneth Vermeer niet al te goed uit. Ekrem Kahya vergrootte zelfs de Tilburgse zorgen met een fantastische lob over Vermeer. VVV Venlo pakte daarmee de drie punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!