Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Wijk denkt niet aan afstappen


3 november 2007 - Willem II-trainer Dennis van Wijk staat door de resultaten van zijn team danig onder druk. Gisteren verloor Willem II op eigen veld ook het duel in de staart van de Eredivisie tegen VVV Venlo. Zelf denkt Van Wijk nog niet aan afstappen.

"In tegenstelling tot veel voetballers ben ik nog niet financieel onafhankelijk. Ik heb een gezin, ik heb kinderen en wil dus geld verdienen. Voorlopig denk ik niet aan opstappen”, aldus Van Wijk tegenover De Telegraaf. Van Wijk stelde wel dat je in het voetbal „overal rekening mee moet houden”.

In de slotfase zag Van Wijk zijn ploeg van VVV verliezen. „Als je niet scoort, weet je wat er kan gebeuren. Na de gelijkmaker hing een doelpunt voor VVV meer in de lucht dan voor ons. Dat die dan ook valt, is een serieuze teleurstelling.”

VVV-trainer Wetzelf gaf zijn steun aan Van Wijk. „De mensen moeten niet vergeten dat deze trainer zijn twee beste spelers heeft verloren. Daar maak je de club gezond mee en het doet mij pijn dat de mensen dat vergeten.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 4 november 2007 om 22:33
kan hij ook niets aan doen als zijn beste spelers worden verkocht

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!