Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior versterkt zich met Gommans


6 januari 2004 - Excelsior heeft zich vesterkt met Harry Gommans. De 20 jarige clubtopscorer van Fortuna Sittard tekende een contract voor anderhalf seizoen bij Excelsior en zal waarschijnlijk mede door de samenwerking met Feyenoord door Excelsior gehaald zijn. Eerder dit seizoen leek het erop dat Sparta de talentvolle aanvaller zou aantrekken maar vanwege verschillende redenen ging die transfer niet door.


Gommans zal altijd een Fortuna Sittard blijven. Sinds zijn twaalfde speelde de aanvaller al bij de Limburgse club. De afgelopen 4,5 seizoen zat de speler bij de selectie en scoorde in totaal elf doelpunten in 58 competitiduels. De aanvaller was enkele maanden geleden nog in opspraak gekomen door na een gescoord doelpunt zijn ondershirt met daarop 'reclame' van de Fortuna supportersite http://www.fortunahome.com/ te showen. Volgens de KNVB was dit 'not done' uiteindelijk is het met een sisser afgelopen.

Technisch manager Fred van Barneveld van Fortuna Sittard over het vertrek op de eigen clubsite: "Sportief gezien zijn we hier natuurlijk helemaal niet blij mee. Harry was ons aanspeelpunt. En een hardwerkende spits, populair bij de supporters vanwege zijn inzet en zijn houding t.o.v. van de fans. Maar Harry was voor ons, in de huidige situatie, niet meer te behouden. Wij hadden zijn contract vorig jaar nog opengebroken, maar hij kon zich nu behoorlijk verbeteren. Bovendien ziet hij de overstap naar Excelsior als een sportieve verbetering, een belangrijke stap in zijn voetbalontwikkeling. Het vertrek van Harry hing natuurlijk al enige tijd in de lucht. Toch hoop je stiekem, sportief gezien, dat het niet doorgaat. Maar als vooral ook de speler verder wil, houd je hem niet tegen. Wij zullen ons beraden hoe we, binnen onze mogelijkheden, met de situatie om moeten gaan. We willen de 2e seizoenshelft in ieder geval beter presteren."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!