Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord na rust voorbij De Graafschap


4 november 2007 - Feyenoord is weer terug aan kop in de Eredivisie. Het elftal van Bert van Marwijk boekte in de eigen Kuip een 2-0 overwinning op De Graafschap.

In de eerste helft kwam Feyenoord moeilijk uit de startblokken. Echte grote kansen verkreeg Feyenoord tegen de promovendus niet. Bij rust stond het in Rotterdam dan ook slechts 0-0. Een kleine tegenvaller voor het weer massaal aanwezige legioen.

Na rust was daar een heel ander Feyenoord. Mede door het inbrengen van de Koreaan Lee ging Feyenoord weer meer over de flanken spelen. Het resulteerde na 54 minuten spelen op de openingstreffer. Op aangeven van De Cler was het Jonathan de Guzman die binnenkopte. Enkele minuten later werd het al 2-0 nadat Roy Makaay een strafschop had benut.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!