Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen vergeet te scoren


4 november 2007 - FC Groningen leek zich vandaag tegen Vitesse te revancheren van de grote nederlaag die het afgelopen weekend leed tegen NEC. Groningen was vele malen beter dan Vitesse en kreeg kans op kans. Gescoord werd er in de Euroborg echter niet mede door goed keeperswerk van Piet Velthuizen.

Eindelijk was daar weer eens het vertrouwde spel van FC Groningen te zien. De thuisploeg kreeg voldoende kansen om in de eerste helft Vitesse al op een ruime achterstand te zetten. Onder meer Erik Nevland en Goran Lovre kregen verschillende kansen om tot scoren te komen maar de bal wilde er maar niet in.

Ook in de tweede helft was FC Groningen sterker dan Vitesse maar een doelpunt bleef uit mede door goed keeperswerk van Piet Velthuizen. Een gelijkspel dus voor Groningen maar wel eentje met perspectief voor de komende weken. Vitesse mocht van geluk spreken dat het vandaag niet met grote cijfers in Groningen verloor.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 4 november 2007 om 22:32
die velthuizen wordt echt een topper!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!