Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht lijdt opnieuw thuisnederlaag


4 november 2007 - Wat is er dit seizoen toch met FC Utrecht aan de hand bij thuiswedstrijden in de eigen Galgenwaard. Ook vanmiddag weer kon de ploeg van Van Hanegem op eigen veld niet winnen. NAC Breda nam door een 1-0 overwinning de drie punten mee naar huis.

FC Utrecht wist zich op eigen veld de afgelopen jaren altijd wel verzekerd van de nodige overwinningen, dit seizoen blijven deze vooralsnog achter. Zo ook vanmiddag weer tegen NAC Breda, de Brabantse bezoekers wonnen zelfs met 1-0.

Het opjagen van de tegenstander in de Galgenwaard was er ook vandaag weer niet bij. Het spel van FC Utrecht was uiterst slordig te noemen. In de tweede helft wat dit aan de betere hand en kreeg de ploeg van Van Hanegem ook kansen om tot scoren te komen. Niet Utrecht maar NAC Breda zou echter een doelpunt maken. Het was een kwartier voor tijd Amoah die wist te scoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!