Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dennis van Wijk vertrekt bij Willem II


5 november 2007 - Dennis van Wijk is als trainer van Willem II ontslagen, dit vanwege de teleurstellende resultaten in de Eredivisie tot dusver. Ook bestuurslid technische zaken Pieter-Jan Wassing is opgestapt. Als vervanger van Van Wijk wordt de naam van Erwin Koeman veelvuldig genoemd.

Andries Jonker die bij Willem II zowel assistent-trainer was maar ook technisch manager zal voorlopig als interim-coach aan de slag gaan. Jonker wordt daarbij ondersteund door Edwin Hermans, momenteel assistent-trainer bij het beloftenteam. Willem II is nu met Van Wijk in gesprek over een afkoopsom van het nog tot het einde van het seizoen doorlopende contract. Van Wijk is de eerste coach in de Eredivisie die het veld voortijdig moet ruimen.

Wassing op de website van Willem II: ‘Binnen de club heb ik de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het financieel gezond maken van de club en de wijzigingen binnen de technische organisatie. Ondanks aantoonbare verbeteringen, die op de langere termijn zeker zullen bijdragen aan de groei van de club, is niet tegen te spreken dat de huidige sportieve resultaten tegenvallen. Derhalve heb ik als verantwoordelijk portefeuillehouder en Willem II-man besloten mijn bestuursfunctie ter beschikking te stellen. Willem II is een fantastische club met veel goede medewerkers die alle steun van sponsors en supporters verdient. Ik heb met enorm veel plezier en betrokkenheid een bijdrage mogen leveren aan de wederopbouw van onze club. Ik ben er van overtuigd dat de club op de goede weg is en ook dat de huidige organisatie en de nu aanwezige financiële middelen zullen leiden tot betere sportieve resultaten. Ik betreur het echter dat de gewenste prestaties tot op heden nog zijn uitgebleven.’

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!