Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Affelay langer aan zich binden


5 november 2007 - PSV wil het contract met Ibrahim Affelay graag openbreken en verlengen tot en met de zomer van 2013. Momenteel heeft Afellay in Eindhoven nog een contract tot en met de zomer van 2008. Affelay is bereid weer te praten, enkele maanden geleden werden de onderhandelingen afgebroken.

Afellay tegenover het Algemeen Dagblad: "Ik heb het hier hartstikke naar mijn zin. Ik wil ook best blijven, maar dan moet daar ook wel iets tegenover staan. Er moet wel vertrouwen spreken uit de aanbieding van PSV."

Over de gesprekken van twee maanden geleden laat Afellay weten. "We zijn er niet uitgekomen en dat is jammer. Ik heb ook niet het gevoel dat we opgeschoten zijn, daar ben ik wel een beetje teleurgesteld in. Of er een moment komt dat je zegt ‘van mij hoeft het niet meer?’ Ja, natuurlijk komt dat een keer."

Algemeen directeur Jan Reker wil weer snel om de tafel met Affelay, mogelijk al na het Champions League-duel tegen Fenerbahce. "Ibrahim is in potentie één van onze topspelers, we hebben hem ook een heel goede aanbieding gedaan. Ik kan je zeggen: de liefde komt wel degelijk van twee kanten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!