Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Nistelrooy kan bijtekenen bij Real


10 november 2007 - Ruud van Nistelrooy is me de clubleiding van Real Madrid in onderhandeling over een nieuwe verbintenis. De spits van het Nederlands Elftal lijkt daarmee zijn loopbaan in Spanje te gaan eindigen.

"De insteek van de gesprekken is een contract tot 2010 of 2011", aldus Van Nistelrooy in De Telegraaf. "Dan ben ik 35 en betekent het in principe einde carrière, hoewel je het nooit met zekerheid kan zeggen. Ik kom dan in elk geval in de fase dat je het per jaar gaat bekijken."

De 31-jarige aanvaller heeft in de Spaanse hoofdstad nu nog een contract tot en met de zomer van 2009. Van Nistelrooy maakte in de zomer van 2006 de overstap van Manchester United naar Real Madrid. Eerder stond de goaltjesdief in Nederland onder contract bij FC Den Bosch, SC Heerenveen en PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!