Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stad Rotterdam Verzekeringen stopt met Excelsior


7 januari 2004 - Stad Rotterdam Verzekeringen zal aan het einde van het seizoen stoppen als hoofdsponsor van Excelsior. Het moederconcern Fortis had eerder al aangegeven dat men goed zou gaan kijken naar de sponsoractiviteiten mede doordat onder meer Woudsend, AMEV en Stad Rotterdam Verzekeringen op termijn onder 1 naam verder gaan. AMEV heeft nog een contract tot de zomer van 2005 bij Utrecht, Stad Rotterdam tot deze zomer bij Feyenoord en Woudsend is slechts subsponsor bij SC Heerenveen.

Feyenoord heeft nog altijd niets vernomen van Stad Rotterdam Verzekeringen / Fortis. Het is dan ook nog altijd niet bekend wat de precieze bedoeling is. Fortis is als groep hoofdsponsor van Anderlecht, mogelijk is dit ook een optie bij Feyenoord anders zal de Rotterdamse club op zoek moeten gaan naar een nieuwe geldschieter. Overigens presenteerde Excelsior ook de jonge N'Kunku die voor de rest van het seizoen zal worden gehuurd van grote broer Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!