Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord klimt naar tweede plaats


23 december 2007 - Feyenoord is de nieuwe nummer twee in de Eredivisie. De ploeg van Bert van Marwijk speelde in Nijmegen verre van groots maar won wel. In de tweede helft was het Jonathan de Guzman die met twee treffers Feyenoord een 2-0 overwinning op NEC bezorgde.

Feyenoord kwam maar moeilijk aan voetballen toe. NEC liet zich ver inzakken en gokte op de counter. Feyenoord kreeg het initiatief maar wist daar maar moeilijk mee om te gaan door de pressie die de NEC aanvaller uitvoerden.

In de eerste helft kreeg Feyenoord een grote kans. Een lange bal van Kevin Hofland werd doorgekopt door De Guzman hierop kon Makaay van dichtbij een volley maken. De inzet werd op fraaie wijze gekeerd door NEC-doelman Gabor Babos.

Vlak na rust was het wel raak. De ingevallen Aarab (voor de geblesseerde Vadocz) kon niet voorkomen dat Slory ontsnapte nadat Lorenzo Davids een bal te kort op zijn laatste man terugspeelde. Slory kwam alleen voor Babos, wist deze ruim te omspelen en probeerde de bal binnen te schieten. De inglijdende De Guzman was uiteindelijk verantwoordelijk voor het laatste tikje.

Jonathan de Guzman zou ook de 0-2 maken. De Canadese middenvelder, die in januari zijn Nederlandse paspoort hoopt te ontvangen, was opnieuw alerter dan de NEC-defensie. De middenvelder scoorde uit de rebound van een eerdere inzet. De twee treffers van De Guzman waren de enige lichtpuntjes van de wedstrijd die verder van een matig niveau was.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!