Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo verrast ook Vitesse


23 december 2007 - VVV Venlo lijkt de juiste vorm te pakken. Vandaag werd Vitesse in de eigen Koel aan de zegekar gebonden. De ploeg van Wetzel won op eigen veld met 2-0.

Geen Aad de Mos op de bank bij Vitesse, de ervaren coach moest verstek laten gaan vanwege een griepje. Assistent Pieter Huistra nam zijn plaats op de bank in. Huistra kon niet voorkomen dat Vitesse tegen de derde uitnederlaag van dit seizoen aanliep.

Het was aan doelman Piet Velthuizen te danken dat Vitesse bij de rust nog op gelijke hoogte stond. VVV Venlo had een aantal kansen verkregen maar Velthuizen stond goed in de weg. In de tweede helft kon Velthuizen echter tegendoelpunten niet voorkomen.

Na 54 minuten spelen was het Nordin Amrabat die VVV Venlo terecht op voorsprong zette. Het goudhaantje van Vitesse, gevolgd door vele subtoppers, zorgde een klein kwartier later ook voor de 2-0. Door de overwinning klom VVV Venlo naar de dertiende plaats op de ranglijst, zes punten meer dan de rode lantaarndrager Willem II.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!