Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

IJsselmeervogels ontslaat Van den Ham


24 december 2007 - Harry van den Ham heeft de kerst bij IJsselmeervogels net niet gehaald. De oefenmeester kon vertrekken na een teleurstellende eerste seizoenshelft bij de meest succesvolle club in het Nederlandse amateurvoetbal.

IJsselmeervogels is na 14 van de 26 competitieduels terug te vinden op een derde plaats op de ranglijst, zes punten achter op koploper Sparta Nijkerk. Aan de rode kant van de Westmaat deden vooral de grote nederlagen tegen buur Spakenburg (1-5) en Sparta Nijkerk (1-4) veel pijn.

Volgens de website is gaande het seizoen een verstoring in de arbeidsrelatie ontstaan tussen IJsselmeervogels en Van den Ham. Beide partijen hadden een andere mening hoe het een en ander diende te worden ingevuld. Het zou uiteindelijk leiden tot deze breuk.

De grootste kandidaat om Van den Ham is volgens goed ingevoerde bronnen Roy Wesseling. De voormalig coach ADO'20, SV Huizen, HFC Haarlem en Cambuur Leeuwarden staat op het punt om een contract in Spakenburg-Bunschoten te tekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!