Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten genoemd bij Bayern


24 december 2007 - Marco van Basten wordt in het Duitse voetbalmagazine Der Kicker genoemd als een van de mogelijke opvolgers van Ottmar Hitzfeld als coach van Bayern Munchen. Hitzfeld zou aan het einde van het seizoen moeten vertrekken omdat Bayern ook weer Europese ambities heeft, welke bijvoorbeeld Van Basten beter kan invullen.

Van Basten kondigde twee weken geleden aan graag na het Europees Kampioenschap met het Nederlands Elftal als clubcoach verder te gaan. De bondscoach heeft de voorkeur om al voor de start van Euro 2008 een nieuwe club te hebben gevonden.

Lang leek deze club Ajax te worden, omdat Van Basten daar natuurlijk al een verleden heeft. Onlangs ontkende Van Basten echter al met Ajax gesproken te hebben. Mogelijk dat Bayern nu ook zeer concreet wordt, althans zo beweert de doorgaans goed ingevoerde Kicker. Voor Mark van Bommel zou het minder goed nieuws zijn, mocht Van Basten daadwerkelijk in Duitsland gaan coachen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!