Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Blessure Pocognoli valt mee


25 december 2007 - De blessure die Sebastien Pocognoli opliep in het competitieduels tussen AZ en Roda JC valt enigzins mee. Gevreesd werd voor een lange absentie maar dat blijkt mee te vallen. De buitenband van de knie van de jonge Belg is beschadigd maar met zijn voorste kruisband is niets mis.

Een blessure aan de voorste kruisband had een revalidatieperiode van minimaal zeven maanden betekend, nu lijkt de speler half januari met een thuisduel tegen Ajax op het programma mogelijk te gaan halen.

Pocognoli werd deze zomer voor veel geld van Genk overgenomen en gezien als de opvolger van linksback Tim de Cler. Pocognoli zou echter als linkshalf de meeste speelminuten maken. In dertien van de vijftien competitieduels kwam de speler in actie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!