Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Invallers bezorgen VVV gelijkspel


26 december 2007 - NEC en VVV Venlo speelden vanmiddag in Nijmegen met 2-2 gelijk. Voor 12.000 toeschouwers bleef VVV Venlo weer op de been, ondanks dat het lange tijd tegen een achterstand aankeek.

NEC leek vandaag eindelijk weer eens de drie punten te pakken. Na twaalf minuten spelen opende Tim Janssen de score. De 21-jarige aanvaller zou in de tweede helft ('55) opnieuw tot scoren komen en daarmee NEC een 2-0 voorsprong brengen.

Toch ging het vanmiddag nog mis voor de ploeg van Mario Been. De invallers van VVV Venlo bleken doelpuntenmakers te zijn. Eerst was het Leon Kantelberg die twintig minuten voor tijd de aansluitingstreffer fabriceerde. Acht minuten voor tijd was het Sandro Calabro die VVV Venlo de gelijkmaker bezorgde. VVV Venlo neemt dus opnieuw een punt mee uit een uitduel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!