Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel bij Ajax - FC Twente


27 december 2007 - Ajax wist vanavond in de eigen Amsterdam ArenA niet te winnen van FC Twente. Beide ploegen hielden elkaar goed in stand maar Ajax leek aan het langste eind te gaan trekken. In de blessuretijd was het Blaise N'Kufo die Twente toch nog een punt bezorgde.

In een enerverend duel knokten beide teams voor elke meter. FC Twente opende daarin erg sterk en had via Blaise N'Kufo al na drie minuten op voorsprong te komen. De Zwitserse aanvaller schoot echter naast. Niet veel later was Twente opnieuw gevaarlijk, een doelpunt bleef echter uit.

Tegen de verhouding in kwam Ajax op voorsprong. Een schot van Klaas Jan Huntelaar werd slecht verwerkt door Sander Boschker die de bal onder zich door zag gaan. FC Twente liet zich ondanks de achterstand echter niet van de wijs brengen, beide teams gingen echter met 1-0 voor Ajax rusten.

In de tweede helft opende Ajax sterk en kreeg het een aantal goede mogelijkheden om de score verder uit te bouwen, een doelpunt bleef echter uit. Aan de andere kant was het wel raak. Invaller Stein Huysegems tekende na een uur spelen voor de gelijkmaker aan.

Zestien minuten na de gelijkmaker kwam Ajax opnieuw op voorsprong. Een vrije trap van Huntelaar werd via Braafheid van richting veranderd, Boschker was direct kansloos. Ajax leek daarmee de meest gelukkige ploeg van de avond door de drie punten te behouden. Toch ging het nog mis. Een goedlopende aanval van Twente belandde bij N'Kufo die hard uithaalde en zijn ploeg daarmee een punt bezorgde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!