Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II lang zonder Hill en Cristiano


28 december 2007 - Willem II moet het voorlopig stellen zonder Delano Hill en en Cristiano. Beide spelers zijn enkele maanden uit de roulatie. Het betekent een nieuwe tegenvaller voor de huidige nummer achttien van de Eredivisie.

Hill viel gisteren in het competitieduel met Heracles al na vijf minuten uit met een zweepslag en is zeker zes weken uit de roulatie. Cristiano daarentegen liep op eerste kerstdag een knieblessure op.

De Braziliaanse aanvaller kampt met een scheurtje in de mediale band van zijn rechterknie. Volgens de medische staf van Willem II is de aanvaller zeker twee maanden uit de roulatie.

Het zal daarom een drukke tijd worden voor interim-coach en technisch directeur Andries Jonker. Een aantal versterkingen zijn gewenst, er is financieel ruimte voor 2 a 3 versterkingen. Daarnaast moet Jonker ook nog op zoek naar een nieuwe trainer, die de al in november ontslagen Van Wijk moet opvolgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!