Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Hintum technisch directeur Vitesse


28 december 2007 - Vitesse heeft in Marc van Hintum een nieuwe technisch directeur gevonden. De oud-speler stond al enige tijd hoog op de lijst en werd nu dan ook aangesteld. De 40-jarige Van Hintum komt over van spelersvakbond VVCS.

"Vitesse is mijn club", aldus Van Hintum op de persconferentie. "Ik heb er als voetballer een fantastische periode gekend. De club heeft mij veel gegeven en als je dan gevraagd wordt om weer in dienst te treden, ga je daar serieus over nadenken."

Het ja-woord van Van Hintum liet enige tijd op zich wachten. "Het had voornamelijk te maken met mijn werkzaamheden bij de VVCS. Ik heb het daar ontzettend naar mijn zin. Dat is ook de reden dat ik per 1 februari 2008 bij Vitesse aan de slag ga. Het geeft mij de tijd om de spelers die ik begeleid over te dragen en op de juiste manier afscheid kan nemen van de mensen daar."

"Als speler heb ik het in mijn carriëre diverse malen meegemaakt, maar ik heb mij altijd op het voetbal geconcentreerd. Dat is ook nu mijn uitgangspunt. Talent is er altijd geweest en zal er altijd blijven. Je moet er snel bij zijn om slim en verantwoord met je financiële middelen om te gaan. Het uitgangspunt is realisme zonder gebrek aan ambitie."

Algemeen directeur Paul van der Kraan: "Ik verwacht een geweldige samenwerking met een echte clubman. Marc is een kind van de club en heeft de afgelopen jaren ervaring kunnen opdoen bij de VVCS. Ik ben mij er van bewust dat de rol van technisch directeur een zware is en dat Van Hintum nog maar aan het begin van zijn carriëre staat. Maar, je moet toch een keer beginnen en in onze gesprekken werd al snel duidelijk dat zijn visie en ambitie past bij Vitesse", aldus Van der Kraan.

Van Hintum speelde in zijn loopbaan vijf seizoenen voor Vitesse, in Arnhem werd hij ook international. In totaal droeg de linksback acht keer het shirt van Oranje. Naast Vitesse kwam Van Hintum uit voor Cito, SV Ruwaard, TOP, Margriet, Helmond Sport, RKC, Willem II, Hannover 96 en RKC Waalwijk

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!