Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rapid Wien aast op Robin Nelisse


29 december 2007 - Rapid Wien heeft concrete belangstelling voor Robin Nelisse. De aanvaller is clubtopscorer van FC Utrecht met tien doelpunten maar heeft in de Domstad nog maar een contract tot het einde van het seizoen.

Aan het begin van het seizoen mocht Nelisse nog uit Utrecht vertrekken. De aanvaller ging zelfs op proef bij Beitar Jeruzalem. Trainer Van Hanegem zag het echter wel zitten in Nelisse en de aanvaller is nu ook nog eens opgebloeid.

“Ik ben op de hoogte van de belangstelling”, aldus Piet Buter, technisch directeur van Utrecht, in De Telegraaf. “De delegatie van Rapid Wien heeft zich voor de wedstrijd netjes voorgesteld en aangegeven voor Robin te komen.”

De 29-jarige Nelisse heeft evenals Giuseppe Rossini een aflopend contract bij Utrecht. De Domstedelingen zouden na de winterstop met beide spelers willen praten, mogelijk dat het dan al te laat is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!