Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wint ook in Rotterdam


29 december 2007 - FC Groningen is in ieder geval een avond terug te vinden in de top drie van de Eredivisie. Door een 3-1 overwinning op het Kasteel tegen Sparta is Groningen verzekerd van een plaatsje in de top van de Eredivisie.

Stefan Nijland was vanavond de grote uitblinker aan de kant van FC Groningen. De talentvolle aanvaller wist vanavond tweemaal tot scoren te komen. Na dertig minuten opende de aanvaller de score, vlak na rust zette Nijland zijn ploeg opnieuw op voorsprong nadat vlak voor rust De Roover de gelijkmaker had aangetekend.

In de slotfase probeerde de thuisploeg nog de gelijkmaker te forceren, FC Groningen was echter een maatje te groot. Het was dan ook geheel terecht dat negen minuten voor tijd Goran Lovre nog de 3-1 aantekende. FC Groningen heeft nu evenveel punten als nummer twee PSV, maar speelde wel twee wedstrijden meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!