Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw puntverlies Ajax


30 december 2007 - Voor de derde keer op rij heeft Ajax in de Eredivisie niet weten te winnen. Na het verlies tegen Excelsior en het gelijkspel tegen FC Twente was er nu ook een gelijke stand in Venlo tegen VVV.

VVV Venlo opende sterk. Ajax wist zich totaal geen raad met het spel van de ploeg van Wetzel. VVV Venlo kreeg een aantal kansen, tot doelpunten leidde dat echter nog niet. Adri Koster greep na een half uur spelen in door Hedwiges Maduro in de ploeg te brengen voor Kennedy Bakircioglu.

Vlak voor rust kwam Ajax tegen de verhouding in op voorsprong. Het was Luis Suarez die op aangeven van Gabri alleen voor Wintjens mocht opduiken. De aanvaller uit Uruguay maakte daarvoor wel hands, wat niet werd waargenomen door scheidsrechter Kuipers en diens assistenten. Met de kans wist Suarez wel raak door de bal eenvoudig binnen te schieten.

VVV Venlo liet zich echter niet van de wijs brengen. Vlak na rust was het Rachid Ofrany die de gelijkmaker fabriceerde. Maarten Stekelenburg had vlak daarvoor buiten zijn zestien moeten komen om een aanval van VVV Venlo af te breken, de bal belandde voor de voeten van Ofrany die niet twijfelde en met een lob van 45 meter de gelijkmaker aantekende.

De thuisploeg bleef voetballen en had de wedstrijd onder controle. Huntelaar onderscheidde zich in negatief opzicht door een aantal overtredingen te maken met al een gele prent op zak. De aanvoerder van Ajax ontsnapte meerdere malen aan een tweede gele kaart. Niet veel later was Huntelaar de maker van de 2-1. De aanvaller schoot raak uit een vrije trap, waarbij VVV-doelman Wintjens matig ingreep.

In de slotfase ging VVV Venlo op zoek naar de terechte gelijkmaker. El Gaaouiri zag een inzet nog van de lijn worden gekeerd door Heitinga. Het doelpunt zou er toch komen. Nadat eerst nog Ogararu met een tweede gele en dus rode kaart van het veld werd gestuurd was het niet veel later 2-2. Op aangeven van Mampuya was het invaller Calabro die raakkopte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!