Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV na zege winterkampioen


30 december 2007 - PSV gaat evenals vorig jaar de winterstop in als koploper. Door puntverlies van Feyenoord in en tegen Heerenveen kon de ploeg van interim-trainer Jan Wouters op gelijke hoogte komen. PSV won vanmiddag zelf met 2-0 van NAC Breda en is daarmee Feyenoord op doelsaldo gepasseerd.

De laatste wedstrijd van Jan Wouters eindigde in het Philips Stadion in een 2-0 overwinning. Wouters draagt het stokje nu over aan Sef Vergoossen die in januari als de volgende tussenpaus aan de slag gaat. Vergoossen zal PSV tot en met het einde van het seizoen moeten leiden alvorens Huub Stevens in Eindhoven gaat werken.

Groots was het vandaag allerminst. PSV kon nauwelijks iets laten zien in de laatste thuiswedstrijd van 2006. Enig gevaar kwam voornamelijk uit spelhervattingen. NAC Breda bleef eenvoudig op de been maar keek bij rust wel aan tegen een achterstand. De in de basis gestarte Danny Koevermans scoorde in de slotminuut van de eerste helft namelijk de 1-0.

In de tweede helft probeerde NAC Breda terug te komen in de wedstrijd. De ploeg van Brandts had meer balbezit dan PSV maar verkreeg echter nauwelijks kansen. Diep in blessuretijd zou Kenneth Perez er in Eindhoven 2-0 van maken na een lange uitworp van Gomes over de middenlijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!