Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen en Feyenoord spelen gelijk


30 december 2007 - Feyenoord heeft de kans laten liggen om zich als winterkampioen te kronen. De ploeg van Bert van Marwijk had in en tegen Heerenveen lange tijd een 1-0 voorsprong in handen. In de slotfase ging het toch nog mis nadat Gerald Sibon op fraaie wijze een vrije trap binnenschoot.

SC Heerenveen miste nog al wat spelers door blessures en schorsingen. Zo waren onder meer Afonso Alves en Brian Vandenbussche niet fit, terwijl Breuer en Bradley voor vanmiddag geschorst waren. Niek Loohuis, afgelopen zomer overgekomen van Veendam, kon mede hierdoor zijn debuut in de Eredivisie maken.

Er was weinig te merken aan de ploeg van Verbeek ondanks het gemis van een aantal gewaardeerde krachten. SC Heerenveen speelde bijzonder sterk en had de agressie die Feyenoord zo af en toe miste. De ploeg van Verbeek was heer en meester maar wist de bal maar niet in het doel van Henk Timmer te krijgen.

Feyenoord had lange tijd een 1-0 voorsprong. Na zeventien minuten was het Andwele Slory die na goed werk van Nuri Sahin de 1-0 scoorde, het was eigenlijk pas de eerste kant die Feyenoord in het duel kreeg. In het restant van het duel waren er verder nauwelijks kansen voor Feyenoord te noteren.

Toch bleef Feyenoord lang op de been. Het gaf veel corners weg (17 in totaal) maar leek de drie punten mee naar Rotterdam te nemen. SC Heerenveen had een fors veldoverwicht. Twee minuten voor het einde van het duel kreeg Heerenveen toch nog wat het verdiende. Gerald Sibon nam de vrije trap, ongeveer twintig meter van het doel. Op fraaie wijze passeerde Sibon de doelman.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!