Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior komt tegen Roda te laat op gang


30 december 2007 - Roda JC blijft het uitstekend doen in de Eredivisie. De Limburgse club klom door een 2-1 overwinning in Rotterdam tegen Excelsior naar de zesde plaats op de ranglijst.

Lang leek Roda JC een redelijk eenvoudige zege op Woudestein te gaan boeken. Sekou Cissé had de score na 27 minuten spelen geopend. Een kwartier voor het einde zou Bodor er met een vrije trap 2-0 van maken en daarmee leek de wedstrijd gespeeld.

Er zou echter een slotoffensief van Excelsior komen. De Kralingers misten echter een handvol kansen. Toen Johan Voskamp vier minuten voor tijd toch nog de aansluitingstreffer scoorde, werd het nog heel erg spannend. De Roda-burcht leek te gaan vallen maar hield uiteindelijk toch stand.

Roda JC kan onder trainer Atteveld terugkijken op een uitstekende eerste seizoenshelft. Excelsior wacht juist een zware degradatiestrijd. Door de overwinning van Willem II op NEC is Excelsior de nieuwe nummer achttien in de Eredivisie. De ploeg van Lokhoff heeft evenveel punten als Willem II maar een minder doelsaldo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!