Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eagles huren Van den Berg van Arsenal


30 december 2007 - Vincent van den Berg keert tijdelijk terug naar Nederland. Go Ahead Eagles neemt de aanvaller tot en met het einde van het seizoen op huurbasis over van Arsenal.

De achttienjarige Van den Berg verliet in de zomer van 2006 SC Heerenveen voor Arsenal. De speler had veel indruk gemaakt tijdens interlands van Oranje onder 17. Opvallend is dat de speler uit Maasluis eerder bij Feyenoord vertrok omdat hij daar onvoldoende kansen kreeg.

Marc Overmars heeft hoogstwaarschijnlijk een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van deze transfer. Overmars is momenteel als technisch directeur aan Go Ahead Eagles verbonden nadat hij in het begin van zijn loopbaan in Deventer zijn debuut maakte als speler. Later zou Overmars als speler actief zijn bij Arsenal.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Bommelio op 2 januari 2008 om 18:15
ben benieuwd heb hem nog nooit zien voetballen

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!