Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta aast op Drost en Broerse


31 december 2007 - Sparta Rotterdam wil zich komende maand, wanneer de transfermarkt weer opent, versterken met Joost Broerse en Henrico Drost. Met deze twee spelers zou de strijd tegen degradatie volgens Sparta een stuk eenvoudiger verlopen.

Foeke Booy wil zijn selectie in ieder geval op een aantal posities versterken. "Maar de transfermarkt is open tot eind januari", aldus Booy in het Algemeen Dagblad. "We zullen heel scherp moeten kijken welke spelers er straks haalbaar zijn."

Henrico Drost komt vanwege blessures en schorsingen dit seizoen regelmatig uit voor SC Heerenveen. Tocht staat de speler in de pikorde bijzonder laag. Afgelopen seizoen verhuurde Heerenveen de jeugdinternational nog aan Excelsior.

Het verhaal Joost Broerse is een stuk eenvoudiger. De middenvelder kreeg al eerder dit seizoen te huren dat zijn aflopende contract niet zal worden verlengd. Om die reden is Broerse aan het einde van het lopende seizoen transfervrij.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!