Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kenneth Perez terug naar Ajax


31 december 2007 - Kenneth Perez speelt in januari weer voor Ajax. PSV en Ajax hebben een akkoord bereikt over de transfersom van de 33-jarige Deen. Gisteren kwam Voetbal International al met het bericht dat Perez zou terugkeren naar Ajax.

In Amsterdam leek Perez de beoogde opvolger van de naar Real Madrid vertrokken Wesley Sneijder. Perez verliet Ajax in de zomer van 2007 voor PSV vanwege een slechte werkverhouding met trainer Henk ten Cate. Op aanraden van Ronald Koeman trok PSV uiteindelijk Perez aan. In Eindhoven twijfelden anderen echter over de komst van Perez. Nu kon de speler ook vertrekken, onder interim-coach Jan Wouters was de speler bijvoorbeeld geen basisspeler.

Bij Ajax is de speler echter meer dan welkom. Het ontbeerde de ploeg van Koster aan een creatieve middenvelder, in Perez heeft men die gevonden. PSV werkte mee aan het verzoek van Perez om terug te keren naar Ajax om zo de eigen jeugd verder te laten ontwikkelen. Bakkal en Aissati zullen zo meer speelminuten krijgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn 2 reacties.


Door Erwin178 op 3 januari 2008 om 21:16
Wat een vent zeg...

Reageren | Terug ^^

Door Bommelio op 2 januari 2008 om 18:14
meest opvallende transfer van 2007!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!