Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jonker blijft trainer Willem II


31 december 2007 - Anrdries Jonker maakt het seizoen af als trainer van Willem II. Na beraad tussen de directie en Jonker is dat vandaag besloten. Momenteel vervulde Jonker de functie van technische directeur en interim-coach.

In november vertrok Dennis van Wijk als trainer van Willem II. Technisch directeur en assistent-trainer Andries Jonker besloot uiteindelijk zelf voor de groep te staan. Nu de gewenste kandidaten niet beschikbaar zijn om direct aan de slag te gaan in Tilburg, kiest Willem II voor een langer dienstverband van Jonker als trainer.

Op 3 januari reist de selectie van Willem II af naar Portugal voor een trainingskamp. Tijdens dat trainingskamp zal Willem II een tweetal spelers op proef meenemen.Het gaat om de 25-jarige spits George Mourad afkomstig van de Zweedse kampioen IFK Göteborg en de 24-jarige Hongaarse middenvelder Arpad Majoros (Zalaegerszegi TE).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!