Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aissati tekende bij vanwege vertrek Perez


2 januari 2008 - Kenneth Perez heeft persoonlijk aanzet gegeven voor een terugkeer van de middenvelder naar Ajax. Hierdoor speelde de Deense middenvelder ook een belangrijke rol in het aanblijven van Ismail Aissati bij PSV. De jonge middenvelder tekende vorige week verrassend genoeg een nieuw contract, nadat onderhandelingen al enige tijd in een impasse zaten.

„Ajax had al langere tijd heel serieuze interesse in Ismail”, aldus algemeen directeur Jan Reker (PSV) vanuit Peru tegenover De Telegraaf. „Wij wilden hem per se niet verkopen, waarna Ajax overstapte op Kenneth. PSV heeft met het langer vastleggen van Aissati en de verkoop van Perez voor de lange termijn gekozen.”

Aissati had vorige week op eens weer het goede gevoel bij PSV en tekende een contract tot en met de zomer van 2011. In de onderhandelingen zou Aissati zijn verteld dat Perez uit Eindhoven zou vertrekken. Reker: „Dat heeft er wel mee te maken, ja.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!