Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Van Tornhout


3 januari 2008 - Roda JC en Dieter van Tornhout lijken deze maand van elkaar verlost te worden. Er zijn volgens het Dagblad de Limburger maar liefst vijf clubs die de Belgische aanvaller van Roda JC willen overnemen.

Het Duitse Fortuna Düsseldorf en de Belgische clubs SV Roeselare, Westerlo, FC Dender en Bergen hebben allen interesse in de 22-jarige Belg. Van Tornhout kwam dit seizoen slechts zesmaal in actie voor de ploeg van Raymond Atteveld en kwam daarin eenmaal tot scoren. Roda JC werkt dan ook graag mee aan een transfer.

Roda JC nam Van Tornhout in de zomer van 2006 transfervrij over van Sparta Rotterdam, waar hij een aflopend contract had. Gisteren wist Roda JC al Elbekay Bouchiba te sluiten aan Al-Wakrah uit Qatar. Mocht ook de transfer van Van Tornhout rondkomen dan wil Roda JC een aanvaller toevoegen aan haar selectie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!