Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook buitenlandse interesse voor Amrabat


3 januari 2008 - Niet alleen verschillende clubs uit de Nederlandse subtop maar ook clubs uit het buitenland hebben inmiddels hun interesse in VVV Venlo-aanvaller Nordin Amrabat kenbaar gemaakt. Voorzitter Hai Berden verklaarde dat tegenover Sportweek.

"Er is ontzettend veel vraag naar Nordin. Niet alleen van subtoppers, er hebben zich ook grote clubs gemeld uit binnen- en buitenland. Duitsland? Tja, daar kun je bijna niet omheen, hè. Dat ligt om de hoek", aldus voorzitter Berden in Sportweek die tevens aangaf Amrabat te willen behouden. "Het is onze stellige intentie om hem dit seizoen te behouden. Hij heeft een vierjarig contract, het liefst gaan we met hem door."

"Hij ontwikkelt zich goed en heeft het naar zijn zin bij ons. We zijn van plan om het hem heel aantrekkelijk te maken om te blijven", aldus Berden die een tussentijds vertrek niet helemaal kan uitsluiten. "De knieën worden natuurlijk zwakker als er iemand tien of vijftien miljoen gaat bieden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Erwin178 op 3 januari 2008 om 21:18
Laat deze jongen eerst maar een seizoen zeer goed presteren... dan naar utrecht... en daarna NL topclub. PSV is het beste voor hem denk ik.

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!