Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV haalt Dzsudzsak nu al naar Eredivisie


3 januari 2008 - PSV heeft besloten om Balasz Dzsudzsak per direct naar Eindhoven te halen als vervanger van de naar Ajax teruggkeerde Kenneth Perez. PSV had de Hongaarse middenvelder al enkele maanden geleden voor de komende seizoenen gecontracteerd.

De 21-jarige aanvallende middenvelder is inzetbaar als linkshalf en linksbuiten. Dzsudzsak staat te boek als een speler met een uitstekende vrije trap. Dit seizoezn kwam hij voor Debreceni VSC al vijfmaal tot scoren in dertien competitieduels.

De zevenvoudig international van Hongarije tekent maandag een nieuw contract in Eindhoven wat hem tot en met de zomer van 2012 aan de Eindhovense formatie zal binden. PSV hoopt in januari ook nog een routinier aan de selectie te kunnen toevoegen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Erwin178 op 3 januari 2008 om 21:15
Gaat het helemaal maken. Farfan vrees maar alvast voor e plek als vaste vrije trappen nemer...!!!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!