Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stefan Postma naar Queens Park Rangers


4 januari 2008 - ADO Den Haag moet op zoek naar een nieuwe eerste doelman. Stefan Postma maakt namelijk per onmiddelijke ingang de overstap van de club uit de Residientie naar het Engelse Queens Park Rangers. ADO Den Haag krijgt een transfersom van enkele tienduizenden euro's.

Postma tekende bij de club uit de Championship, het op een na hoogste niveau in Engeland, een contract voor anderhalf seizoen. "Ik ben ongelofelijk blij dat ik weer in Engeland kan keepen. Dit is een geweldige kans voor mij", aldus Postma tegenover De Telegraaf.

De 31-jarige Postma speelde in Engeland al eerder voor Aston Villa en Wolverhampton Wanderers. Postma kwam in Nederland eerder uit voor FC Utrecht en De Graafschap waarop hij naar Engeland vertrok. Via Wolverhampton Wanderers keerde de speler terug in Nederland.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!