Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe obstakels transfer Alves


5 januari 2008 - Het lijkt er dan toch op dat Afonso Alves gewoon bij Heerenveen blijft. Er zijn nieuwe obstakels op de weg gekomen, waardoor er nog altijd geen resultaat is geboekt in de onderhandelingen tussen beide clubs. Ook het onbekende alternatief uit het buitenland lijkt niet meer haalbaar.

,,Er doemen steeds nieuwe obstakels op, waarbij AZ machteloos staat, aldus technisch directeur Marcel Brands van AZ tegenover het Algemeen Dagblad. ,,Zoals het er nu voorstaat, gaat de transfer niet door. We zijn zeer teleurgesteld. Voorlopig is er geen nieuwe afspraak gemaakt.

Het is onbekend wat de nieuwe problemen zijn. Afonso Alves wil graag naar Alkmaar, AZ heeft het salarishuis speciaal voor de Braziliaan aangepast en wil Heerenveen maar liefst achttien miljoen euro betalen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!