Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV en RBC eens over Jungschlager


5 januari 2008 - VVV Venlo heeft met RBC Roosendaal overeenstemming bereikt over de transfersom van Peter Jungschlager. Het is nu aan VVV Venlo om tot een akkoord te komen met deze controlerende middenvelder.

Het is onbekend hoeveel geld VVV Venlo betaald voor de 23-jarige middenvelder. Jungschlager debuteerde in het seizoen 2005/2006 in het betaald voetbal bij ADO Den Haag. Momenteel is de middenvelder bezig aan zijn tweede seizoen bij RBC Roosendaal. Dit seizoen speelde hij 16 competitieduels en kwam daarin eenmaal tot scoren.

VVV Venlo was voorafgaand aan de competitie de gedoodverfde degradatiekandidaat, halverwege staat het echter keurig op een dertiende plaats op de ranglijst. Op eigen veld speelde de ploeg van Wetzel gelijk tegen Ajax en Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!