Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Australische middenvelder op proef bij Roda


5 januari 2008 - Roda JC speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen het Belgische Roeselaere. Trainer Raymond Atteveld gaf een aantal spelers die normaliter niet veel aan spelen toekomen de nodige speelminuten. Daarnaast was er ook nog een testspeler voor de Limburgers actief, de Australische middenvelder James Troisi van Newcastle United.

De 19-jarige Troisi komt bij Newcastle United niet aan spelen toe en is dan ook op zoek naar een nieuwe club. Troisi is inmiddels internatinoal van Jong AustraliŰ. De middenvelder starte vanmiddag samen met Przemyslaw Tyton, Frank van Kouwen, Marcel de Jong, Bas Sibum en Dieter van Tornhout in de basis. Onder andere Davy de Fauw, Boldizsar Bodor, Cheikh TiotÚ en Sekou CissÚ moesten vanmiddag genoegen nemen met een plaats op de bank.

Het deerde de ploeg van Raymond Atteveld niet. Roda JC won immers met 2-1 van Roeselaere. Willem Janssen en Marcel de Jong waren in het Parkstad Limburg Stadion de doelpuntenmakers. Troisi zou vanmiddag 83 minuten spelen en zal dinsdag opnieuw voor Roda in actie komen, dan is Cercle Brugge de tegenstander.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!