Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dave Bus op proef bij Aberdeen


6 januari 2008 - Bankzitter bij De Graafschap maar welkom bij het Schotse Aberdeen, welke later dit jaar ook nog actief is in het UEFA Cup-toernooi. Het kan verkeren. Dave Bus krijgt vier dagen de kans een contract in Schotland te verdienen.

Vanaf dinsdag gaat de verdediger van De Graafschap op proef in Aberdeen. De positie in Doetinchem is min of meer uitzichtloos, Bus zit zelfs regelmatig op de tribune. Vorig seizoen verloor Bus zijn plaats in het elftal van de Superboeren, daarvoor was hij twee jaar lang een vaste waarde.

Bus heeft bij De Graafschap een aflopend contract. Bij Aberdeen staan al twee Nederlandse spelers onder contract, Jeffrey de Visscher en Karim Touzani. Voormalig NEC-trainer Jim Calderwood is manager van Aberdeen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!